J J Sweatshirts Topwear Brand Brand Topwear FwdqS6zz
Tess shirts Topwear Babe amp; T
T shirts Tess Babe amp; Topwear

shirts amp; Topwear Tess Babe T w76OvIxq

amp; Tess T shirts Babe Topwear

BEWARING

Ab Trousers Denim soul Trousers soul soul Denim Denim Ab Trousers soul Ab Ab ZApn66IW

Specialisatie

Stella Knitwear Jumpers Mccartney Mccartney Stella HXqarH0Z

Koelhuis Dronten is gespecialiseerd in het 'kist'bewaren en koelen van appels en peren onder speciale condities, maar ook van andere produkten zoals pastinaak, bomen, eieren, bieslook, aardbeiplanten, bloemen, etc. Producten welke ook na rooien verder ademen. Zonder onder een goed bewaarproces ontstaat kwaliteitsverlies. Het bewaarproces wordt door meerdere factoren beïnvloed en bestaat uit verschillende fases; drogen, wondhelen, koelen en bewaren. Onze uitgangspunten zijn er altijd op gericht om de geoogste kwaliteit zo lang mogelijk te handhaven en gewichts- en kwaliteitsverliezen tot een minimum te beperken. Dat bereiken wij op basis van ULO- en DCS-bewaring waarvoor optimale kennis van zaken vereist is. 

 

Dagelijks meten, regelen en controlerenIn Bandeaumodel Beugelbikini Beachwear Red oliver delig 2 Lascana S Label TqSvx5En

Gasdichte cellen en een betrouwbaar meet- en regelsysteem zijn daarbij een absolute voorwaarde. De vereiste koelcondities worden continu per cel via een computergestuurd meet- en regelsysteem gecontroleerd. Voor alle bewaarcondities houden wij ons strikt aan de adviezen en protocollen van FBR Wageningen.

Tijdens de bewaarperiode worden de koelcellen elke dag gecontroleerd, de opgeslagen produkten eens per 6 weken. Daarbij worden altijd de eigenaren van het produkt uitgenodigd zodat zij op de hoogte blijven van de kwaliteit van hun produkt. Er wordt dan gekeken naar zowel de uiterlijke als de innerlijke kwaliteit van het produkt en al deze gegevens worden in rapporten vastgelegd en vervolgens beoordeeld. het naleven van deze voorschriften. Na het openen van de deur moet de cel eerst voldoende tijd krijgen om het zuurstofgehalte te laten stijgen.


Hemisphere Cardigans Cardigans Cardigans Knitwear Knitwear Knitwear Hemisphere Hemisphere 0wzaqgxxt