Instappers Högl Högl Zwart Högl Zwart Instappers Instappers Högl Zwart Instappers awgBYxdq7q
Woolrich Woolrich Jumpers Woolrich Jumpers Knitwear Knitwear Knitwear Woolrich Woolrich Jumpers Jumpers Knitwear
Woolrich Jumpers Knitwear Woolrich Knitwear Woolrich Jumpers Jumpers Jumpers Woolrich Woolrich Knitwear Knitwear

Woolrich Knitwear Jumpers Knitwear Jumpers Woolrich Woolrich Knitwear Woolrich Woolrich Jumpers Jumpers Knitwear UUqX5W

Woolrich Knitwear Jumpers Knitwear Knitwear Woolrich Woolrich Jumpers Jumpers Woolrich Woolrich Jumpers Knitwear

BEWARING

L'autre Boots Footwear Footwear Ankle L'autre Chose Ankle Chose Boots pqwFI75xwn

Specialisatie

The The Loafers Footwear Seller Seller ZHYwqxdZ

Koelhuis Dronten is gespecialiseerd in het 'kist'bewaren en koelen van appels en peren onder speciale condities, maar ook van andere produkten zoals pastinaak, bomen, eieren, bieslook, aardbeiplanten, bloemen, etc. Producten welke ook na rooien verder ademen. Zonder onder een goed bewaarproces ontstaat kwaliteitsverlies. Het bewaarproces wordt door meerdere factoren beïnvloed en bestaat uit verschillende fases; drogen, wondhelen, koelen en bewaren. Onze uitgangspunten zijn er altijd op gericht om de geoogste kwaliteit zo lang mogelijk te handhaven en gewichts- en kwaliteitsverliezen tot een minimum te beperken. Dat bereiken wij op basis van ULO- en DCS-bewaring waarvoor optimale kennis van zaken vereist is. 

 

Dagelijks meten, regelen en controlerenFootwear Sneakers tops amp; Low Schraut Steffen C4W0xSn50

Gasdichte cellen en een betrouwbaar meet- en regelsysteem zijn daarbij een absolute voorwaarde. De vereiste koelcondities worden continu per cel via een computergestuurd meet- en regelsysteem gecontroleerd. Voor alle bewaarcondities houden wij ons strikt aan de adviezen en protocollen van FBR Wageningen.

Tijdens de bewaarperiode worden de koelcellen elke dag gecontroleerd, de opgeslagen produkten eens per 6 weken. Daarbij worden altijd de eigenaren van het produkt uitgenodigd zodat zij op de hoogte blijven van de kwaliteit van hun produkt. Er wordt dan gekeken naar zowel de uiterlijke als de innerlijke kwaliteit van het produkt en al deze gegevens worden in rapporten vastgelegd en vervolgens beoordeeld. het naleven van deze voorschriften. Na het openen van de deur moet de cel eerst voldoende tijd krijgen om het zuurstofgehalte te laten stijgen.


amp; Low Bow Footwear tops Olivia's Sneakers nHq14n