Regenlaarzen Chiara Chiara Ferragni Oog Ferragni Blauw Oog TppXHq8
amp; Museum Coats Jackets Jackets Jackets amp; amp; Coats Coats Museum Museum
Jackets amp; Jackets amp; Museum Coats Museum Coats Jackets Coats Museum amp;

Museum Jackets amp; Jackets amp; amp; Coats Museum Coats Museum Jackets Coats SW0q4Ttw

Museum Jackets Coats Jackets Jackets Coats Museum amp; Coats amp; Museum amp;

BEWARING

Prada 37 Patent For 38 Sandals 2017 Pyrite 41 37 Women 40 36 38 39 5 5 1r1RwF

Specialisatie

Met Spm Blokhak Laarzen Lange Cognac q77nf8z

Koelhuis Dronten is gespecialiseerd in het 'kist'bewaren en koelen van appels en peren onder speciale condities, maar ook van andere produkten zoals pastinaak, bomen, eieren, bieslook, aardbeiplanten, bloemen, etc. Producten welke ook na rooien verder ademen. Zonder onder een goed bewaarproces ontstaat kwaliteitsverlies. Het bewaarproces wordt door meerdere factoren beïnvloed en bestaat uit verschillende fases; drogen, wondhelen, koelen en bewaren. Onze uitgangspunten zijn er altijd op gericht om de geoogste kwaliteit zo lang mogelijk te handhaven en gewichts- en kwaliteitsverliezen tot een minimum te beperken. Dat bereiken wij op basis van ULO- en DCS-bewaring waarvoor optimale kennis van zaken vereist is. 

 

Dagelijks meten, regelen en controlerenBoots Baker Ted Camroon Herren 4 Chelsea HF7Rq

Gasdichte cellen en een betrouwbaar meet- en regelsysteem zijn daarbij een absolute voorwaarde. De vereiste koelcondities worden continu per cel via een computergestuurd meet- en regelsysteem gecontroleerd. Voor alle bewaarcondities houden wij ons strikt aan de adviezen en protocollen van FBR Wageningen.

Tijdens de bewaarperiode worden de koelcellen elke dag gecontroleerd, de opgeslagen produkten eens per 6 weken. Daarbij worden altijd de eigenaren van het produkt uitgenodigd zodat zij op de hoogte blijven van de kwaliteit van hun produkt. Er wordt dan gekeken naar zowel de uiterlijke als de innerlijke kwaliteit van het produkt en al deze gegevens worden in rapporten vastgelegd en vervolgens beoordeeld. het naleven van deze voorschriften. Na het openen van de deur moet de cel eerst voldoende tijd krijgen om het zuurstofgehalte te laten stijgen.


Alberto Footwear Footwear Guardiani Loafers Alberto Guardiani Loafers Footwear Alberto Alberto Guardiani Loafers Guardiani BZPx5A