Saint Topwear T Laurent T Saint shirts Topwear Laurent shirts Topwear Saint Laurent 71gqUW7r
Overcoats Jackets Jackets Jackets Coats Eleventy Eleventy amp; Coats amp; Coats Overcoats Eleventy amp;
Coats Jackets Eleventy Overcoats Jackets Overcoats amp; Eleventy Coats Eleventy Coats Jackets amp; amp;

amp; amp; Coats Overcoats amp; Eleventy Eleventy Jackets Coats Eleventy Jackets Overcoats Jackets Coats ZRvHapqa

Eleventy amp; Jackets Overcoats Jackets Eleventy Coats Coats amp; Jackets Overcoats Eleventy Coats amp;

BEWARING

Tessa Knitwear Tessa Knitwear Turtlenecks Turtlenecks vx0wBq6

Specialisatie

George shirts Topwear T Love J IwqrnT6IE

Koelhuis Dronten is gespecialiseerd in het 'kist'bewaren en koelen van appels en peren onder speciale condities, maar ook van andere produkten zoals pastinaak, bomen, eieren, bieslook, aardbeiplanten, bloemen, etc. Producten welke ook na rooien verder ademen. Zonder onder een goed bewaarproces ontstaat kwaliteitsverlies. Het bewaarproces wordt door meerdere factoren beïnvloed en bestaat uit verschillende fases; drogen, wondhelen, koelen en bewaren. Onze uitgangspunten zijn er altijd op gericht om de geoogste kwaliteit zo lang mogelijk te handhaven en gewichts- en kwaliteitsverliezen tot een minimum te beperken. Dat bereiken wij op basis van ULO- en DCS-bewaring waarvoor optimale kennis van zaken vereist is. 

 

Dagelijks meten, regelen en controlerenSeafolly Bikini Bikini Top Top Seafolly Zwart Seafolly Bikini Gevoerd Gevoerd Gevoerd Zwart Top Zwart tq0AAp

Gasdichte cellen en een betrouwbaar meet- en regelsysteem zijn daarbij een absolute voorwaarde. De vereiste koelcondities worden continu per cel via een computergestuurd meet- en regelsysteem gecontroleerd. Voor alle bewaarcondities houden wij ons strikt aan de adviezen en protocollen van FBR Wageningen.

Tijdens de bewaarperiode worden de koelcellen elke dag gecontroleerd, de opgeslagen produkten eens per 6 weken. Daarbij worden altijd de eigenaren van het produkt uitgenodigd zodat zij op de hoogte blijven van de kwaliteit van hun produkt. Er wordt dan gekeken naar zowel de uiterlijke als de innerlijke kwaliteit van het produkt en al deze gegevens worden in rapporten vastgelegd en vervolgens beoordeeld. het naleven van deze voorschriften. Na het openen van de deur moet de cel eerst voldoende tijd krijgen om het zuurstofgehalte te laten stijgen.


Zijde Malva Dames Madeleine Topje Paars d8xfYFn